To elektriker jobber på en strømnett linje stolpe

Karriere

Vi trenger stadig dyktige og engasjerte medarbeidere

HKN gir muligheten for en variert og spennende jobb. Utfordringer blir det året rundt og du er garantert mye frisk luft.

Spenningsfull og sikker jobb?


HKN representerer et mangfold av muligheter i en framtidsrettet bransje.

Som energimontør må du like utfordringer, jobbe selvstendig, sikkert og ikke minst være løsningsorientert. En del arbeid foregår i høyden, enten i stolpesko eller mannskapskurv, så en forutsetning er at du trives litt over bakken.

Det er viktig at våre ansatte til enhver tid har god kompetanse og trygghetsforståelse. Vi gjennomfører årlige sikkerhetskurs, samt kvalitetssikring av utstyr.

Som ingeniør er du med på ledelse, planlegging, prosjektering og drift innenfor et bredt område. Dette kan være alt fra nye hyttefelt på fjellet, til industriprosjekt i sentrumsområder. En ingeniør hos oss må påregne mye tid ute i felten. Ingeniøren har varierte og spennende oppgaver, som blant annet prosjektering av nye anlegg i distribusjonsnettet, ombygging i trafostasjoner og regionalnettet. Ingeniøren følger opp prosjekter og samarbeider nært med byggherre og andre involverte aktører. En annen viktig oppgaver er oppfølging av sikkerhet og HMS.

Utdanningsmuligheter
Som lærling hos oss vil du få en trygg og tilrettelagt læretid. Vi tar inn lærlinger til energimontørfaget ved alle våre avdelingskontor. Inntaket er i mai/juni hvert år og vi anbefaler søkere til å ta kontakt i god tid før dette for å vise sin interesse. Lærlingetiden til energimontør er normalt 2,5 år hvis du har gjennomført Vg1 elektro og Vg2 el energi. Søkere med fagbrev gr L har normalt 1,5 års læretid. Vi vurderer også andre søkere som har relevant bakgrunn og interesse for faget Vi er tilknyttet Opplæringskontoret Elkraft, som er en viktig samarbeidspartner for at du skal få ditt fagbrev som Energimontør.

Du har mulighet for å søke på ledige stillinger direkte eller legge inn en åpen søknad, gjerne med CV til oystein.velure@hallingdal-kraftnett.no

Ledige stillinger: